Bodrozsán: Mit rejteget a fideszes városvezetés az SOS ingatlanai körül?

Bodrozsán Alexandra újabb posztot írt a kecskeméti SOS gyermekfalu eladott ingatlanairól. Mint korábban megírtuk, magánkézbe kerültek az értékesített ingatlanok, az önkormányzat ajánlatot sem tett ezekre. A képviselő emlékeztet, hogy aláírásgyűjtésbe is kezdett azért, hogy az önkormányzat vegye meg az épületeket, de “a kormánypárti képviselők egyesével szavazták le a lakossági akaratot.”

“Éppen ezért botránkoztatott meg a hír, miszerint az SOS Gyermekfalu meghirdetett ingatlanjai magánkézbe kerültek. A város még vételi ajánlatot SEM tett. Az értékbecslést elvégeztette, de nem tartotta fontosnak Kecskemét fideszes vezetése, hogy újra az eredeti helyén, a városunk kezében legyen az SOS Gyermekfalu meghirdetett területe.” 

– írja Bodrozsán Alexandra.

A Szövetség képviselője azt írja posztjában, hogy Kecskemét jegyzője írt alá egy levelet, amelyben arról ad tájékoztatást, hogy a törvény szerint 10 évig nem nyilvános az értékbecslésről készült dokumentum.

A teljes cikk itt olvasható: https://kecsup.hu/2021/03/bodrozsan-mit-rejteget-a-fideszes-varosvezetes-az-sos-ingatlanai-korul/