Nemet mondanak a manipulációra

Több száz konzultációs ívet gyűjtöttek össze a MOST Egyesület és a Momentum aktivistái Veszprémben. A tiltakozó akció egyik kezdeményezője, Szèl Bernadett független országgyűlési képviselő is részt vett ma a gyűjtésen.

Mint arról már beszámoltunk, a veszprémi MOST Egyesület is csatlakozott Szél Bernadett és Hadházy Ákos kezdeményezéséhez. A Fidesz-kormány által küldött konzultációs ívek összegyűjtésével akarják megmutatni, hogy létezik az a Magyarország, amelyik nem kér a propagandából és nem kér a hazugságokból. (Interjúnk Szél Bernadettel itt olvasható.)

A MOST Egyesület először Veszprémben, a Kossuth utcán várta ma az érdeklődőket. A kétórás rendezvény alatt több száz ívet gyűjtöttek össze. Volt olyan is, aki ívet egyelőre nem hozott magával, mert még nem kapta meg postán, de eljött, hogy találkozhasson Szél Bernadett-tel, a Most tagjaival vagy a szintén jelen lévő Momentum TizenX csapatával. Az egyik érdeklődő pedig azt mesélte, olyan is kapott konzultációs ívet, aki már tíz éve elhunyt.

A teljes cikk itt olvasható: https://veszpresszo.hu/nemet-mondanak-manipulaciora