Előfizetés egy 4000 fős kistelepülés összes családja számára – 1 hétre

19 200 Ft

A Nyomtass Te Is! folyóiratot eljuttatjuk az Ön által megadott (vagy kérése esetén egy általunk kiválasztott) faluba. A gomb melletti mezőben megadhatja,  hogy hány hétre fizet elő.

Kategória:

A Nyomtass Te Is! folyóiratot eljuttatjuk az Ön által megadott falu összes postaládájába!


Magyar demokrácia: a narancs színű területek kistelepülésein csak a kormánymédia érhető el!

A jelenlegi magyar rendszer egyik tartóoszlopa a módszeres hazugság, a valóság, a tények helyettesítése propagandával. Immár tíz éve úgy élünk, hogy nem lehet egyetlen független rádióállomást sem fogni az ország teljes területén, a megyei lapokat kormány közeli vállalkozókkal vásároltatták fel, eltorzították a hirdetési piacot, megszüntették a tiszta versenyt a médiában.

A Nyomtass te is! mozgalom elhatározta, hogy 1000 olyan kistelepülésre juttatja el hetilapját, ahol 1000 és 5000 főnyi lakosság él. Ezekben a falvakban lakik a magyar lakosság ötöde, kétmillió ember. Ha számukra minden héten elérhetővé tesszük a szabad sajtó híreit, akkor esélyt kapnak arra, hogy ők is sokoldalúan tájékozódjanak. Ez lehet az egyik kulcsa a 2022-es változásnak.


Előfizetés és kézbesítés

Ha nem tudja, hogy hányan laknak a kívánt faluban, akkor ide kattintva megtudhatja!

Annyi héten keresztül kézbesítjük a lapot, ahány heti előfizetést tesz a kosarába! (Számmező a kék gomb mellett). Tetszőleges számú hétre elő lehet fizetni.


        Egy havi előfizetés: 4 hét

        Negyedéves előfizetés: 12 hét
        Féléves előfizetés: 26 hét
        Egy éves előfizetés: 52 hét

Amennyiben szeretne pontos települést  megnevezni, akkor a megrendelés végén,  a pénztárnál történő fizetés előtt a Rendelési jegyzetek rovatba legyen kedves a település nevét beírni!

Ha Ön külföldi lakos, akkor legyen szíves a szállítási címbe a megadott településen egy tetszőleges címet megadni.

Ha nem tud vagy nem kíván pontos kézbesítési címet megadni, az sem baj: fizetéskor a pénztárnál találjon ki egy elképzelt címet a településen, és a  Rendelési jegyzetekbe írja be a megye vagy falu nevét. Az is elegendő, ha csak egy megyét jelöl meg, mi ebben az esetben a megadott megyében egy általunk kiválasztott, a megadott lélekszámúhoz közeli méretű rászoruló faluba végezzük a kézbesítést.

 

 

KISTELEPÜLÉS ELŐFIZETÉSI DÍJAK
Forint – Euro- USA dollár

Nyomtass Te Is!

Megye

Baranya, Bács-Kiskun, Békés, Borsod-Abaúj-Zemplén, Budapest, Csongrád, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Hajdú-Bihar, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Komárom-Esztergom, Nógrád, Pest, Somogy, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Tolna, Vas, Veszprém, Zala